Bassetti ei pidä aamuherätyksistä – teki asian harvinaisen selväksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yleensä koirat ovat todella innokkaita heräämään aamulla ja herättämään myös koko omistajaperheensä, koska se tarkoittaa aina sitä, että koira saa ensimmäisen ruokansa ja pääsee ulos. Eräs bassetti on kuitenkin täysin toista maata ja saa oman koirakaverinsakin hämilleen.

Ben Nispel -nimisellä miehellä on lemmikkinään kaksi koiraa, joista toinen on aamuvirkku Marley ja toinen unikeko Maclin. Nispel on kuvannut videolle yhden varmasti useammista hauskoista tilanteista, jossa hän yrittää Marleyn avustuksella herätellä Maclinia uuteen päivään.

Marley istuskelee malttamattomana sohvan vierellä ja haluaa selvästi, että Maclin jo nousisi ylös. Mies ja koira yrittävät yhdessä herätellä uneliasta Maclinia, mutta pienen vilkaisun ja silmien avaamisen jälkeen Maclin päättää kuitenkin painua takaisin unten maille.