Katie Price aikoo suurentaa takapuoltaan: ”Se näyttää jo valtavalta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

38-vuotias malli ja televisiopersoona Katie Price on käynyt lukuisia kertoja erilaisissa kauneushoidoissa ja kauneuskirurgisissa toimenpiteissä. Tällä hetkellä hän keskittyy etenkin hänen takapuolensa nostamiseen erilaisten hoitomuotojen avulla.

Katie Price haluaa saada takapuolensa terhakammaksi ja pyöreämmäksi, mutta hän ei kuitenkaan halua turvautua takapuoleen laitettaviin täytteisiin. Price on ottanut takapuoleensa hoitoja, joiden avulla takapuoli yritetään saada suuremmaksi ilman leikkausta.

Nyt Price on käynyt jo seitsemättä kertaa kyseisessä hoidossa, jonka hän uskoo onnistuneen takapuolen suurentamisessa. Price on julkaissut Instagram-kanavallaan kuvan, jonka yhteydessä nainen on kommentoinut takapuolen näyttävän valtavalta jo silloinkin kun hän istuu.

Even when I sit down I can really see my bum looks peachy ? @shanecooperuk ?? non surgical? #bumlift

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on