Koskettava video – mies pelasti aitaan jäätyneen pikkulinnun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyiset pakkaskelit koettelevat paitsi ihmisiä, myös eläimiä. Luonnonvaraisena elävät eläimet eivät nimittäin aina pysty suojelemaan itseään paukkupakkasten aiheuttamilta ongelmilta. Onneksi on olemassa auttavaisia ihmisiä.

Youtube-käyttäjä Nelson Wilsonin tuoreella videolla mies havaitsi hevosia ruokkiessaan pienen pulaan joutuneen peipon. Lintu oli ilmeisesti juonut läheisestä vesitankista kastellen jalkansa, minkä seurauksena se oli jäätynyt kiinni metalliseen aitaan.

Mies yrittää ensin pelastaa linnun lämmittämällä sitä kädellään. Kun tämä ei auta, kokeilee hän sulattaa jään lämpimällä hengitykseltään. Lopulta lintu pääsee vapaaksi ja lentää pois.

– Pelästyneen linnun vapaus toi hymyn kasvoilleni… Upea tapa aloittaa uusi vuosi, Wilson kuvailee.