Turbohuulet trendinä mennyttä? Kylie Jenner antanut huultensa pienentyä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen nuorin kaunotar Kylie Jenner on tunnettu hyvin pulleista huulistaan. Aluksi neitokainen väitti huuliaan täysin luonnollisiksi, mutta median painostuksen alla hän joutui lopulta myöntämään, että hän oli ottanut huuliinsa täyteaineita.

Kylie Jennerin ulkonäkö on vaihdellut vuosien aikana melko dramaattisesti, eivätkä muutokset ole jääneet faneiltakaan huomaamatta. Huulten lisäksi naisen huhutaan ottaneen myös muita toimenpiteitä kasvoihinsa, mutta niitä hän ei ole vieläkään myöntänyt. Nyt kaunotarta seuraavat fanit ovat huomanneet, että Kylie Jennerin huulet ovat alkaneet pienentymään.

Huuliin laitettavat täyteaineet eivät ole lopullisia ja esimerkiksi usein huulissa täyteaineena käytetty hyaluronihappo kuluu huulista vuosien mittaan pois. Jennerin huulten on huomattu jo pienentyneen, minkä vuoksi moni onkin alkanut epäilemään, että nainen antaa täyteaineen kulua huulistaan pois.

Which year is your favourite? @tornslut

A photo posted by @tornslut on