Koripallotähti ilmestyi perheen ovelle – lahjoitti 1,3 miljoonaa dollaria käteisenä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluna eräs yhdysvaltalaisperhe sai kokea yllätyksen, josta miljoonat muut vain haaveilevat. Heidän ovelleen ilmestyi nimittäin koripallotähti LeBron James, joka toi mukanaan kaksi urheilukassia. Yllätys oli melkoinen, kun kasseista löytyi seteleinä huimat 1,3 miljoonaa dollaria.

NBA-joukkue Cleveland Cavaliersin tähtipelaaja saapui autosaattueineen ohiolaisen perheen kotiin lahjoittamaan perheelle henkilökohtaisesti heidän voittamansa rahat.

Perheenäiti totesi heti, etteivät he voi säilyttää tällaisia rahasummia kotonaan. Siihen vastaus oli jo valmiina, sillä ulkona odotti panssariauto, joka vei perheen rahat pankkiin. Kyseessä oli NBC-kanavan uuden The Wall -visailuohjelman kuvaukset. Koripallotähti on yksi ohjelman tuottajista.