Poliisin hurja takaa-ajo suorana Facebookissa – 170 000 seuraajaa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Los Angelsin poliisit jahtasivat maanantai-iltana miestä, jota epäillään vaimonsa sisaren murhan yrityksestä. Yli 90 minuuttia kestänyt takaa-ajo esitettiin suorana Facebook Livessä.

Lukuisat poliisiautot ajoivat epäiltyä takaa ensin San Fernando Valleyn kaduilla ja myöhemmin pitkin paikallista valtatietä. Yli puolitoista tuntia kestäneen takaa-ajon jälkeen viranomaiset onnistuivat pysäyttämään miehen ja pidättivät hänet.

TV-kanava CBS Los Angeles jakoi takaa-ajoa seuranneen videon livenä Facebookissa. Mashable-sivuston mukaan tilannetta seurasi suorana jopa 170 000 Facebook-käyttäjää.

 

ICYMI: Police have an attempted murder suspect in custody, after a SWAT team and a K-9 pounce on him. The LAPD was chasing Marcos Tulio Flores, described as a documented gang member, suspected of shooting a 36-year-old victim. It all ended after midnight on the 405 south near Sunset.

Publié par CBS Los Angeles sur lundi 9 janvier 2017