Eva Longoria yhä täydellinen nainen – kuin seksikäs veistos!

Viihdeuutiset · Stara.fi

José Bastonin kanssa taannoin avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria julkaisee nykyisin melko aktiivisesti itsestään ja elämästään upeita kuvia sosiaalisessa mediassa, kuten erityisesti Instagramissa.

Eilen Eva Longoria kuvattiin Zurichissä, Sveitsissä, jossa hän osallistui FIFA Football Awards -palkintogaalaan. Televisio- ja elokuvakaunotar loisti punaisella matolla astellessaan sisään valkoisessa iltapuvussa. Se yllään hän näytti kuin seksikkäältä veistokselta.

Taannoin oman tähden Hollywoodin Walk of Famelle saanut kaunotar viettin vuodenvaihteen Meksikossa aurinkolomalla, josta hän julkaisi myös faneilleen hieman kuvia. Niissä 41-vuotias julkkistähti ei näyttänyt ikääntyneen juuri lainkaan parissakymmenessä vuodessa, sillä hän on edelleen todella näyttävä ilmestys. Sama voidaan todeta tuoreista paparazzikuvista.

Splash
Splash
Splash
Splash