Kendall Jenner paljasti: ”Näin nainen hurmataan treffeillä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen mallikaunotar Kendall Jenner on varmasti nainen suoraan monen miehen unelmista. Kaunista 21-vuotiasta ei kuitenkaan ole helppo lähestyä, ja hän saakin luultavasti tottuneimmatkin naistenmiehet ujostelemaan lähellään.

Nyt Kendall Jenner on kertonut omilla verkkosivuillaan millaisesta iskuyrityksestä hän pitäisi eniten. Jenner paljasti, että klassinen ja elokuvista tuttu käden asettaminen harteille olisi kaikista mieluisin. Elokuvissa liike menee yleensä niin, että mies haukottelee ja yrittää samalla huomaamattomasti sujauttaa kätensä naisen istuimen selkänojalle ja siitä hänen harteilleen.

Selityksen yhteyteen Kendall on liittänyt videopätkän, jossa nähdään otos Grease-elokuvasta. Klipissä Dannyn liikkeet ovat kuitenkin hieman suorasukaisemmat kun mies yrittää suoraan päästä naisen rintoihin kiinni ja alkaa suutelemaan naista ilman hänen lupaansa.