Itkuinen Kim Kardashian kertoo ryöstöstään – video ei herkimmille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian joutui lokakuussa ryöstön kohteeksi Pariisissa sijaitsevassa hotellissa. Nyt Ranskan viranomaiset ovat pidättäneet useita ihmisiä epäiltynä osallisuudesta rikokseen. Poliisit ovat pidättäneet yhteensä 17 henkeä epäiltynä yhteyksistä ryöstöön.

Kim Kardashian on alkanut vähitellen toipumaan ryöstön kohteeksi joutumisesta. Hän on palannut myös sosiaaliseen mediaan ja julkaissut fanien odottamien seksikkäiden selfie-kuvien sijaan hellyttäviä kuvia perheestään. Nyt Kimin kuullaan myös Kardashianit-ohjelman uuden tuotantokauden trailerissa kommentoivan ryöstön tapahtumia.

Kim Kardashian ei kommentoinut ryöstöä heti tapahtumien jälkeen ja pysytteli pitkän ajan visusti poissa lehdistön lähettyviltä. Nyt uuden Kardashianit-tuotantokauden jaksoissa tullaan näkemään miten Kim kommentoi tapahtumia. Videolla hän kertoo itkuisena miten ryöstäjät uhkasivat ampua häntä selkään ja kertoo olevansa edelleen hyvin poissa tolaltaan aina kun hän miettii tapahtunutta.