Lumikaaos yllätti Italiassa – enemmän lunta kuin Etelä-Suomessa jouluna!

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Eurooppaa on viime päivinä moukaroinut poikkeuksellisen rajut pakkaset, sillä monin paikoin talvi on ollut kylmin vuosikymmeniin. Esimerkiksi Budapestissä asukkaat eivät muista olleensa koskaan lähes 20 asteen pakkasissa. Nyt myös Etelä-Italiassa on jouduttu lumikaaoksen kouriin.

Etelä-Italiassa ei luonnollisestikaan käytetä autoissa talvirenkaita, mutta nyt sellaiset olisivat tulleet tarpeeseen. Pugliassa Santeramon alueella satoi nimittäin eilen lunta kuin Suomessa, joten kaupunki meni lumikaaoksesta aivan sekaisin.

Rekkoja ja henkilöautoja ajautui joukoittain tieltä ja kaupungin keskustassa yritettiin saada siirrettyä lumimassoja pois kaduilta. Etelä-Italiassa on parhaillaan enemmän lunta kuin oli Etelä-Suomessa viime jouluna.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash