Mies yritti kosia autossa – sitten alkoi kiukuttelu

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jorge Calado olí suunnitellut kosivansa tyttöystäväänsä ja heidän yhteisen lapsensa äitiä. Pitkään valmisteltu kosinta oli kuitenkin mennä pahasti pieleen kun nainen ei jaksanut keskittyä siihen ja alkoi kiukuttelemaan miehelle tämän erikoisen käyttäytymisen vuoksi.

Calado oli valmistellut kosintaa vuoden ajan ja tehnyt naiselle kappaleen. Kun hän laittoi kappaleen soimaan autossa ja alkoi räppäämään kuskin paikalla, nainen yritti vaihtaa kanavaa. Mies vaihtoi aina takaisin omaan kappaleeseensa, minkä vuoksi nainen alkoi jo nimittelemään suutuspäissään Caladoa.

Hetken kuluttua nainen kuitenkin ymmärsi, että kappale kertookin heidän suhteestaan. Tyttöystävä alkoi herkistymään ymmärtäessään mihin kappale oli johtamassa. Lopulta mies otti sormuksen esiin ja kosi naista. Pariskunta pysäytti auton, jolloin Calado polvistui ulkona vielä kunnolla naisen eteen.