Pitkillä ihmisillä on paljon ongelmia – tässä huvittava kuvakooste

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset eivät voi juurikaan vaikuttaa omaan pituuteensa muuta kuin ehkä päättämällä käyttää tai olla käyttämättä korkokenkiä. Poikkeuksellisen lyhyet tai hyvin pitkät ihmiset voivatkin kokea erikoisia haasteita arkipäiväisissäkin toimissa.

Useimmat huonekalut, rakennukset, kulkuneuvot ja tasot on mitoitettu ihmisten pituudelle, jonka ajatellaan olevan keskimääräinen aikuisen ihmisen pituus. Tämän vuoksi lyhyillä ja pitkillä ihmisillä onkin välillä ongelmia hyvin tavallisten asioiden suhteen. Nyt Imgur-galleriassa on havainnollistettu hauskoilla kuvilla ongelmia, joita pitkät ihmiset kohtaavat päivittäin.

Poikkeuksellisen pitkillä ihmisillä on kuvien perusteella monenlaisia haasteita. He eivät mahdu mihinkään istumaan, huoneiden katot tulevat vastaan, minkä lisäksi pankkiautomaatitkin ovat liian alhaalla. Pitkien ihmisten jalatkaan harvemmin mahtuvat tavallisten sänkyjen mittaan niin, että nilkat eivät putoaisi petauspatjan yli.

I got 99 Problems, and being tall is most of them