Nettiriemu repesi! Raju huhu Donald Trumpin seksiseikkailuista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen tuleva presidentti Donald Trump vannoo virkavalansa 20. tammikuuta, mutta jo sitä ennen hänestä on muodostunut koko maailman pilkan kohde. Paljastukset ja kohulausunnot seuraavat toisiaan, mutta parhaillaan verkossa leviävä huhu on aivan omaa luokkaansa ja kuin suoraan Aprillipäivän pilasta.

Yleisradio kertoi aiemmin tänään, että Venäjän tiedustelupalvelu FSB:llä väitetään olevan hallussaan raskauttavaa materiaalia Trumpin yksityiselämästä ja liiketoimista. Väitteet perustuvat konsultin asiasta laatimaan raporttiin, joten niitä ei ole vahvistettu. Verkossa väitettyjen raskauttavien sisällöstä liikkuu monenlaisia väitteitä ja huhuja. Vaikka mitään ei ole vahvistettu todeksi, se ei ole kuitenkaan estänyt nettiriemun repeämistä sosiaalisissa medioissa.

Nettiväitteiden mukaan Trump olisi pannut venäläiset prostituoidut virtsaamaan toistensa päälle ja tilanteesta olisi olemassa myös video. Väite on saanut tänään melkoiset siivet hashtagilla #GoldenShowers, ja esimerkiksi maailmankuulu miestenlehti Penthouse on ilmoittanut maksavansa miljoona dollaria yksinoikeudesta mahdolliseen videomateriaaliin.

Teeman ympärillä on julkaistu muutamassa tunnissa tuhansia vitsejä, meemikuvia ja jopa videoita. Niille kaikille on yhteistä hashtag ja Trumpin sivaltaminen. Luonnollisesti Trumpin kannattajat ja itse Donald Trump ovat välittömästi tyrmänneet väitteet ja ne ensimmäisenä julkaisseen Buzzfeed-verkkosivuston. Edelleen verkossa vellova netti-ilmiö on tuorein esimerkki siitä miten helposti vahvistamattomista väitteistä voi tulla valtavia netti-ilmiöitä.