Teinityttö löysi kaksoisolentosa – sitten heitä paljastui enemmänkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisen median aikakaudella oman kaksoisolentonsa löytäminen on todennäköisempää kuin koskaan aikaisemmin. Kaliforniassa asuvalle Santana Gutierrezille kuitenkin paljastui, että hänen kaksioisolentojaan on useampikin kappale.

17-vuotias Santana tapasi viime syyskuussa ostoskeskuksessa hämmästyttävän paljon häneltä näyttäneen työtn. Nuoret poseerasivat yhteiskuvassa, jonka Santana jakoi sittemmin Twitterissä. Myöhemmin tyttöjen huomautettiin muistuttavan yllättävän paljon myös kolmatta nuorta naista.

Yhdennäköisyys oli niin suuri, että Santanan oli jo pakko näyttää kuvia vanhemmilleen ja kysyä olisiko heillä jotain selitettävää. Vanhempien mukaan tyttö ei kuitenkaan ollut sukua kaksoisolennoilleen.

Pian Twitterissä levisi kuva jo neljännestä nuoresta naisesta, jonka kasvonpiirteet muistuttivat hämmästyttävän paljon Santanaa. Yhdennäköisyyttä havaittiin myös näyttelijöiden Samantha Boscarino ja Aluli’i Cravalhon kanssa.

Tapaus on saanut Twitter-käyttäjät hämmilleen. Monet vitsailivat tyttöjen olevan tietämättään klooneja, kuten suositussa Orphan Black -sarjassa. Santana on kertonut Buzzfeed-sivustolle toivovansa joku päivä tapaavansa kaikki kaksoisolentonsa.

– Olisi hauskaa, jos tapaisimme joskus kaikki toisemme henkilökohtaisesti, tyttö totesi.