Teinitähti Ariel Winter bikinipeppu pystyssä – julkaisi itse herutuskuvansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Ariel Winter on viime aikoina kohahduttanut useaan otteeseen rohkealla pukeutumisellaan ja paljastavilla kuvillaan. Uusimmat kuvat nainen on julkaissut lomamatkaltaan, jossa hän viihtyi veden äärellä seksikkäissä uima-asuissa.

18-vuotias Moderni perhe -komediasarjasta monille tunnetuksi tullut näyttelijätähti Ariel WInter on useaan otteeseen sanonut lehdille, että häntä ei kiinnosta mitä hänen paljastavasta pukeutumisestaan ajatellaan. Nyt nainen on julkaissut Instagram-kanavallaan Bora Boralta kuvia, joissa hän esittelee takapuoltaan kameralle.

Ariel Winter on ylpeä omista kurveistaan ja viihtyy vartalossaan erinomaisesti. Winter ei pelkää esitellä pakaroitaan kuvissa tai pyllistää kameralle, joka tässä tapauksessa oli osoitettuna suoraan Winterin ja hänen ystävänsä takapuolta kohti naisten katsellessa kontillaan veneestä merelle päin.

? @jackgriffo ?

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

Y'all there are stingrays in the water?

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on

?your favorite wives in paradise?

A photo posted by ARIEL WINTER (@arielwinter) on