Brad Pitt sai kollegoiltaan tukea – raikuville aplodeille ei ollut tulla loppua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

53-vuotias näyttelijä Brad Pitt muodosti vaimonsa Angelina Jolien kanssa oikean Hollywoodin voimakaksikon, joka kiinnitti aina kaikkien huomion punaisella matolla. Kymmenvuotinen suhde tuli kuitenkin viime vuonna päätökseensä, minkä vuoksi Brad Pitt on nähty nyt elokuva-alan tapahtumissa yksin.

Viime vuosi oli Brad Pittille vaikea. Näyttelijäpariskunnan eroa käsiteltiin julkisesti ja Pittiä syytettiin lastensa pahoinpitelemisestä eikä hän saanut nähdä omia lapsiaan pitkään aikaan. Nyt Golden Globes -palkintogaalassa Hollywoodin kerma osoitti miehelle tukensa antamalla hänelle raikuvat aplodit.

Brad Pitt asteli gaalan lavalle hoikistuneena ja itsevarmasti hymyillen näyttelijäkollegoiden taputtaessa hänelle. Mies kiitteli taputuksista, joille ei ollut tulla loppua ollenkaan. Kun Pitt oli aloittamassa puhettaan, näyttelijät alkoivat hurraamaan hänelle vielä kovempaan ääneen.