Jessica Hart alusvaatemallina – vartalo kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Jessica Hart teki läpimurtonsa vuoden 2009 Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Tähti on sittemmin jatkanut menestyksekästä uraansa mallina, ja hän on ollut viime vuosina tuttu näky viihdeuutisissa. Nyt Jessica on kiinnitetty alusvaatemerkin malliksi.

30-vuotias Hart poseeraa parhaillaan Triumph-alusvaatemerkin tuoreissa mainoskuvissa, joissa esitellään tulevan kevään ja kesän mallistoa nimellä Find The One For Every You.

Jessica Hart deittaili aikoinaan kuuluisan laivanvarustamosuvun perillisen, Stavros Niarchos III kanssa. Kyseinen komistus tunnetaan myös seurapiirineito Paris Hiltonin eksänä. Viime vuosina Hart on toiminut esimerkiksi Guessin, Triumphin ja Espiritin mallina.

Splash
Splash
Splash