Julkkiskokki Akseli Herlevi palkitsi Kyllikin, 81, ikimuistoisella tavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ensimmäinen Top Chef Akseli Herlevi tunnetaan nykyisin paitsi televisiosta myös Naughty BRGR -ravintoloistaan. Urheilua intohimoisesti seuraava kokki-yrittäjä on nyt yllättänyt toden teolla 81-vuotiaan tamperelaisen Kyllikki Nevalan, joka on ollut koko elämänsä vannoutunut Ilveksen kannattaja.

Herlevi kertoi Staralle mistä on kyse.

– Kuulin tutulta Ilveksen mieheltä, että joukkueella on eräs poikkeuksellisen ahkera fani, joka on käynyt vuosikymmenten ajan kaikissa kotipeleissä. Hän on 80-vuotias Kyllikki. Olen aina pitänyt fanikulttuurista ja halusin siksi palkita Kyllikin jotenkin. Päätin siltä istumalta tarjota hänelle loppuelämän kausikortit Ilveksen peleihin, Akseli Herlevi kertoi.

Päätöksen jälkeen Herlevi kutsui Kyllikin yhteiselle lounaalle, jossa yllätys lopulta paljastettiin. Oheinen kuva kiteyttänee vannoutuneen fanin tunnelmat lahjoituksen saatuaan.