Kylie Jennerin nänni ihmetyttää – mistä tämä ilmestyi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perheen nuorin kaunotar Kylie Jenner nousi viime vuonna perheen toiseksi eniten tienaavaksi kosmetiikkabrändinsä ansiosta. Vartaloaan merkittävästi muokannut teinijulkkis on parhaillaan lomailemassa yhdessä räppäri-poikaystävänsä Tygan kanssa.

Instagram

Nyt Tygan julkaisema lomakuva on aiheuttanut runsaasti ihmetystä fanien keskuudessa. Hänen toinen jalkansa näyttää nimittäin saaneen yllättäen kolmannen nännin polven kohdalle. Kylien tiedetään muokkaavan myös somekuviaan ennen niiden julkaisua, mutta tällä kertaa tulos hämmentää. Ei nimittäin ole tiedossa mistä nännimäinen uloke on polveen ilmestynyt.

Kylie Jennerin ulkonäkö on vaihdellut vuosien aikana melko dramaattisesti, eivätkä muutokset ole jääneet faneiltakaan huomaamatta. Nyt hänen huhutaan kuitenkin luopuneen huuliensa täyttämisestä keinotekoisilla aineilla. Jennerin turbohuulten on huomattu jo pienentyneen, minkä vuoksi moni onkin alkanut epäilemään, että nainen antaa täyteaineen kulua huulistaan pois.

Feel Me?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

sister date ?

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on