Meressä kellui 30 miljoonan dollarin saalis – sitten rannikkovartiosto ilmestyi paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen rannikkovartiosto on saanut poikkeuksellisen saaliin, kun se huomasi merellä epäilyttävän pikaveneen. Lähemmäksi mennessä selvisi, että kyseessä voi olla huumeiden salakuljettajien alus. Oletus osoittautui pian oikeaksi.

Dominikaanisen tasavallan aluevesillä liikkuneessa aluksessa oli lastina noin 1.000 kiloa kokaiinia, jonka arvo olisi ollut katukaupassa arviolta 30 miljoonaa dollaria. USS Zephyr onnistui pysäyttämään aluksen ja takavarikoimaan huumeet.

Neljä epäiltyä salakuljettajaa luovutettiin San Juanin viranomaisille. Kyseessä oli kansainvälinen Unified Resolve -operaatio, jossa Yhdysvaltojen rannikkovartioston lisäksi oli mukana myös muiden maiden viranomaisia.

Splash
Splash