Mies huijasi kanssamatkustajia kirjavalinnoillaan – huvittavat reaktiot videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tutkii huomaamattaan pieniä vihjeitä, joiden avulla tuntemattomista ihmisistä voi saada jotakin pientä tietoa. Edellä kassajonossa olevan henkilön ostokset tulee vilkaistua ohimennen, minkä lisäksi vierellä matkustavan henkilön matkalukeminen on välillä mukava saada selville.

Koomikko Scott Rogowsky on ottanut ilon irti ihmisten uteliaisuudesta ja kuvannut videoita, joissa hänellä on mitä naurettavinta matkalukemista mukanaan metrossa. Viimeksi hän luki oppaita esimerkiksi siitä miten takapuolta nuollaan oikein, ja nyt hän yllätti kanssamatkustajat Donald Trump -aiheisilla kirjoillaan.

Rogowsky on julkaissut RunningLateShow-nimisellä YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa hän esittää lukevansa erilaisia Donald Trumpiin ja muihin presidentteihin liittyviä itseapuoppaita ja romaaneja. Matkustajien reaktiot ovat todella huvittavia kun heillä ei ole mitään hajua siitä, että heitä kuvataan.