Mitä ihmettä? Koira skeittaa kuin ihmiset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Omar Von Muller -niminen mies kouluttaa työkseen koiria. Verkossa on levinnyt jo useita videoita, joissa nähdään koulutustyön tulokset koirien tehdessä voltteja, suorittaessa vaikeita ratoja, kävellessä kahdella jalalla ja jopa liikkuessa rullalaudan päällä.

Nyt Omar Von Muller on julkaissut hämmentävän videon Lucy-nimisestä koirasta. Videolla nähdään miten todella hyvällä tasapainolla siunattu Lucy osaa liikkua rullalaudalla pystyasennossa aivan samalla tavalla kuin ihmiset. Toinen Lucyn takajaloista on rullalaudan päällä koiran potkiessa toisella tassullaan vauhtia.

Kouluttaja on jo vuonna 2011 julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän neuvoo miten ihmiset voivat kouluttaa koirastaan rullalautailijataiturin. Nyt mies on kuitenkin ylittänyt itsensä opettaessaan Lucyn liikkumaan rullalaudalla seisoessaan vain kahdella takajalalla.