Uber-kuski oli varautunut kaikkeen – tältä näyttää viiden tähden palvelu!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uber-kyydit ovat huimaa vauhtia kasvava ja yleistyvä tapa matkustaa haluttuun määränpäähän. Painiketta napauttamalla matkustaja voi valita kyydin itselleen kuljettajan kuvan ja ajoneuvon tietojen perusteella. Tämän jälkeen sovelluksen avulla kyydin tilannut pystyy myös seuraamaan kyydin saapumista.

Kyydin jälkeen matkustaja voi arvostella kuskin palvelun Uber-sovelluksessa. Eräs kuski päätti nähdä erityistä vaivaa miellyttääkseen asiakkaitaan ja saadakseen hyviä arvosteluja. Viiden tähden arviointien toivossa kuski panosti palveluun ja lisäsi takapenkille lokerikon, josta asiakas sai ottaa tarvitsemiaan asioita.

Kuskin penkin taakse oli kiinnitetty lokeroita sisältävä vetoketjullinen pussukka, jossa oli hiuslenkkejä, pinnejä, pastilleja, laastareita, purkkaa, vanupuikkoja, päänsärkylääkettä ja tarrakapula, jonka avulla vaatteet pystyy siistimään lemmikin karvoista. Tämä kyyti on saanut varmasti huikean hyvät arvosanat monilta asiakkailta.

The best Uber driver in the world from pics