Will Smith Dumbo-elokuvan tähdeksi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney-yhtiö ja ohjaaja Tim Burton valmistelevat parhaillaan uutta elokuvaa Dumbo-norsusta. Kyseessä olisi oikeilla näyttelijöillä ja tietokonetehosteilla toteutettu versio yhtiön animaatioklassikosta.

Näyttelijä Will Smith käy parhaillaan neuvotteluja roolista Tim Burtonin Dumbossa. Mies ei kuitenkaan näyttelisi isokorvaista elefanttia, vaan eläimen kanssa ystävystyvän lapsen isää.

Variety-sivuston mukaan elokuvan pahksen rooliin on kaavailtu Tom Hanksia. Dumbo kertoo norsusta, jota muut sirkuksen eläimet kiusaavat sen suurien korvien vuoksi. Elefantti ystävystyyn hiiren kanssa, ja pian paljastuu että Dumbolla on yllättäviä kykyjä.

Dumbo on yksi monista Disney-klassikoiden uusista versioista, joita yhtiö parhaillaan suunnittelee. Disneyn Maleficent – Pahatar ja Cinderella – Tuhkimon tarina olivat jättimenestyksiä lippuluukulla, ja sellaista odotetaan myös tulevasta Emma Watsonin tähdittämästä Kaunotar ja hirviö -elokuvasta.