Annukka uudesta singlestään: ”Aina parisuhde ei pääty äkillisesti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulajatulokas Annukka julkaisi 28. joulukuuta uuden Ei sanota sitä ääneen -singlensä, jonka Annukka on itse sanoittanut ja säveltänyt yhdessä tuottaja Sasja Montosen kanssa. Annukalta on aiemmin julkaistu radiolistoille noussut kappale Sähköä. Sun perään -kappaletta on kuunneltu Spotifyssa jo yli 600.000 kertaa.

– Ei sanota sitä ääneen kertoo tilanteesta, jossa parisuhde on tullut tiensä päähän. Ajatustyö erosta on jo omassa mielessä tehty, mutta kumpikaan ei halua olla syyllinen eroon ja ottaa suhteen huonoa tilaa puheeksi. Kumpikaan ei halua vielä työntää toista pois tai riidellä, minkä vuoksi etäinen yhdessäolo jatkuu, Annukka kertoo.

– Moni voi varmasti samaistua tähän tilanteeseen, jossa myös minä olen aikoinani ollut. Aina parisuhde ei pääty äkillisesti minkään anteeksiantamattoman teon seurauksena vaan vähitellen, jolloin suhteen päättämisen puheeksi ottajasta tehdään monesti syyllinen eroon, Annukka kommentoi Staralle.

Annukka on 28-vuotias laulaja ja lauluntekijä, joka on alunperin lähtöisin Etelä-Pohjanmaalta, mutta vaikuttaa nykyisin Tampereella. Annukka on tehnyt omaa musiikkia lapsesta saakka kirjoittaen tekstejä ja säveltäen pianon kanssa, mutta siirtynyt aikuisiällä säveltämään tietokoneiden tarjoamien musiikinteko-ohjelmien avulla.

Annukka sanoittaa ja säveltää omat kappaleensa itse, mikä kuuluukin sanoman ja melodian yhdessä luomista tunnelmista ja tunteesta, jonka Annukka haluaa kappaleidensa avulla kuulijalle synnyttää. Uuden musiikkivideon on ohjannut tamperelaisen Obscure Entertainment -tuotantoyhtiön Ville Rissanen. Videossa Annukka laulaa ja pohtii suhteen kylmennyttä tilaa, joka enteilee eroa.