Jenni Vartiainen riettaana? Paluusinglen nimi viittaa rajuun seksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaispoppari Jenni Vartiainen tekee parhaillaan paluuta musiikkirintamalle pitkän tauon jälkeen. Tyylillisesti uudistunut Jenni julkaisi tänään paluusinglensä kansikuvan Facebookissa. Singlen nimi antaa viittauksen aikaisempaa roisimmasta Vartiaisesta, sillä nimi viittaa rajuun seksiin.

– NYT! Voin vihdoin kertoa teille, että mun uusi single Turvasana julkaistaa keskiviikkona 18.1.! Silence is over #turvasana, Jenni Vartiainen kirjoitti.

Kappaleen nimi on siis Turvasana. Turvasanaa käytetään yleisesti intiimissä kanssakäymisessä ilmoittamaan siitä, että toinen osapuoli on mennyt puuhissaan liian pitkälle. Nähtäväksi jää mitä se Vartiaisen singlen lyriikoissa lopulta tarkoittaa.

– On ollut hauska huomata millaisia reaktioita Turvasana on aiheuttanut niissä ketkä sen ovat jo kuulleet. Yllätävintä oli, että olen saanut todistaa monen asteisia punastumisia. En malta odottaa,että yleisö pääsee biisiin käsiksi, Jenni kertoo.

#turvasana

A photo posted by Snapchat: Jennisnappi (@jennivartiainenofficial) on