Mitä ihmettä? Kim Kardashian vaihtoi vihkisormuksensa vaatimattomampaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian pelästyi niin paljon Pariisissa tapahtunutta ryöstöä, että hän halusi pysytellä kuukausia poissa sosiaalisesta mediasta ja olla jakamatta omia kuviaan. Nyt uuden vuoden vaihduttua kaunotarta on taas nähty julkisuudessa enemmän, mutta pienemmän vihkisormuksen kera.

Pariisissa tapahtuneessa aseellisessa ryöstössä Kim Kardashianilta varastettiin hänen iso timanttisormuksensa, jonka arvo on noin neljä miljoonaa dollaria. Ennen ryöstöä nainen julkaisi usein kuvia sosiaalisessa mediassa itsestään sormuksen kanssa, mutta ryöstön jälkeen Kardashian on ollut huomattavasti varovaisempi.

Kim Kardashian matkusti juuri Dubaihin Scott Disickin kanssa, jolloin hänen vasemmassa nimettömässään nähtiin nyt huomattavasti vaatimattomampi sormus. Uusi sormus on yksinkertaisempi vihkisormus, jota ympäröi pienet ja keskenään samankokoiset timantit.