Arvi Lindille elämäntyöpalkinto – Kultainen Venla palkitsi televisioalan tekijöitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kultainen Venla -gaalassa palkitaan tänään parhaat kotimaiset televisio-ohjelmat ja niiden tekijät. Myös yleisö sai äänestää suosikkiohjelmaansa ja esiintyjäänsä. Elämäntyöpalkinnon tänään sai suomalaisten rakastama uutislegenda Arvi Lind.

Vuoden miesnäyttelijänä palkittiin Ville Virtanen ja Vuoden naisnäyttelijänä palkittiin Anu Sinisalo. Vuoden viihdeohjelmaksi olivat ehdolla Pitääkö olla huolissaan, Posse ja Sohvaperunat. Voiton vei lopulta Sohvaperunat. Vuoden televisioesiintyjänä palkittiin Arman Alizad. Syke palkittiin Vuoden televisio-ohjelmana.

Lavalla nähtiin erikoisuutena myös Don Johnson Big Band feat. Ali Jahangiri -show, jossa kuultiin covereita muun muassa Avaimen, DJ RZY:n, JVG:n, Paperi T:n, Raptorin ja Fintelligensin kappaleista.