Muistatko vielä nämä hitit? Näistä on kulunut jo 20 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Spice Girlsien ilmoitettua paluusta Gerin, Mel B:n ja Emman voimin moni ihmetteli sitä, että suositun yhtyeen alkuajoista on tullut tosiaan kuluneeksi jo 20 vuotta. Spice Girls -tyttöbändin lisäksi 90-luvun loppu oli myös monien muiden yhtyeiden kulta-aikaa, josta ei voisi kuvitella olevan jo niin pitkää aikaa.

Vuonna 1997 julkaistiin paljon musiikkia, joiden sanat moni pystyy vieläkin muistamaan ulkoa. Nyt 20 vuoden takaisia hittejä pääseekin verestelemään oikein kunnolla Ricardo Oliveiran julkaiseman videon ansiosta. Videolla nähdään monia kansainvälisiä superhittejä, jotka tuovat 90-luvun nuorille varmasti paljon muistoja mieleen.

Ricardo Oliveiran julkaisemalle Facebook-videolle on koostettu pätkiä tunnettujen poika- ja tyttöbändien sekä yhtyeiden musiikkivideoilta. Moni ei pysty varmasti kuvittelemaankaan, että näiden kappaleiden tahtiin tanssimisesta tulee tänä vuonna kuluneeksi jo 20 vuotta.

20 years :o :oPlaylist –> https://open.spotify.com/user/12142563446/playlist/5m6qY6CsNOc6lwLCsBeZeB

Publié par Ricardo Oliveira sur mardi 3 janvier 2017