Tyttäreltä poistettiin viisaudenhampaat – uskoi kielen ja posken irronneen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessa viisaudenhampaan poistaminen onnistuu yleensä melko nopeasti pienellä puudutuspiikillä. Amerikassa puudutuksen lisäksi käytetään monesti hieman järeämpiä aineita ja monia potilaita nukutetaan, minkä jälkeen he ovatkin melkoisessa lääketokkurassa.

Nyt Marianna Pascarella kuvasi tyttärensä sekavaa tilaa, kun tytär Maria makasi sairaalavuoteella hammasoperaaton jälkeen. Marialta oli poistettu neljä viisaudenhammasta, minkä jälkeen tyttö oli edelleen vahvojen lääkkeiden vaikutuksen alaisena ja luuli, että hänen kielensä on irronnut.

Äiti on kuvannut Mariaa, joka puhuu sekavia lääketokkurassaan. Tytär on aivan varma siitä, että hänen poskensa on irti, minkä vuoksi hän kysyy vanhemmiltaan jatkuvasti korjaako lääkäri sen. Tyttö myös luulee suusta putoavaa veristä pumpulia omaksi kielekseen, joka oli tytön mukaan irronnut suusta.