Donald Trumpia verrataan jo The New York Timesin fonttiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi Yhdysvaltojen merkittävimmistä sanomalehdistä on vuonna 1851 perustettu The New York Times. Se on voittanut eniten Pulizer-palkintoja koko maailmassa, peräti 117 kappaletta. Legendaarisen sanomalehden nimessä esiintyvä kirjasin näyttää Yhdysvaltojen seuraavalta presidentiltä Donald Trumpilta.

Toimittaja Jennings Brown on löytänyt yhtäläisyyden The New York Timesin T-kirjaimen ja Donald Trumpin hiustyylin välillä. Mies twiittasi löydöksestään koko maailmalle. Nyt ihmiset ovat hämillään. Kun arvostetun sanomalehden kirjasintyypissä näkee kerran republikaanipuoluetta edustaneen Trumpin, ei sen näkemiseltä voi välttyä enää koskaan.

Donald Trumpin tavaramerkkinä on jo pitkään ollut hänen oranssihtava etukampaus. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Trumpin töyhtö näkyy muualla kuin miehen päässä. Olemme muun muassa uutisoineet leivonnaisista, lemmikkilinnuista ja merileväkasoista, jotka näyttävät Trumpin tupeelta.