Miss Peppu tatuoi Trumpin kasvot niskaansa – tätä kadutaan vielä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen Miss Peppu -kilpailu päättyi marraskuun alussa, kun 24-vuotias mallikaunotar Erika Canela valittiin kuluvan vuoden peppumissiksi. Voittaja sai 20.000 dollarin lisäksi kansikuvaussession miestenlehteen sekä tietenkin paljon kuuluisuutta. Sittemmin Erika on ollut jonkin verran otsikoissa.

Eilen Canela yllätti, kun hän marssi tatuointiliikkeeseen todella erikoisen ajatuksen kanssa. Hän nimittäin pyysi tatuoijaa tekemään hänen ihoonsa Yhdysvaltojen tulevan presidentti Donald Trumpin kuvan. Kaiken lisäksi tatuointi tehtiin melko näkyvään paikkaan naisen niskaan. Jos joskus, niin tätä tatuointia tullaan katumaan vielä vuosikymmenien ajan.

– Ihmiset sanovat minun olevan hullu, mutta moni myös pitää siitä. Minusta se on erilainen. Rakastan sitä, Erika Canela kertoi.

24-vuotias Erika Canela on esimmäinen tummaihoinen Miss Peppu -kilpailun voittaja. Kilpailun finaali järjestettiin eilen Brasilian Sao Paulossa, jossa 27 semifinalistia karsittiin ensin 15 finalistiin. Heidän joukostaan valittiin lopulta Brasilian virallisesti paras peppu. Finalistit marssitettiin lavalle iltapuku- ja bikinikierroksille ennen voittajan julkistamista.

Splash
Splash
Splash