Hailey Baldwin on miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Nyt hän on saanut merkittävän mallisopimuksen, sillä kaunotar poseeraa parhaillaan Guess Jeansin 35-juhlavuoden kampanjassa.

Hailey nähdään poikkeuksellisen seksikkäissä mustavalkoisissa kuvissa vähäpukeisena, mutta kuitenkin teeman mukaisesti farkut jalassa. Kuvissa nähdään myös Guess Originals 1981 Anniversary Capsule, eli vuoden 1981 mallia olevat kivipestyt farkut. Kuvat ovat Tatiana Gerusovan käsialaa.

20-vuotias Hailey Baldwin ei häpeile timmin vartalonsa esittelemistä ja seksikkäästi liikkumista hänestä kuvatulla videolla. Baldwin kieriskelee viettelevästi mustissa bikineissään sängyllä ja sohvalla, ja lopuksi Baldwin menee vielä suihkun alle viilentämään itseään.

Splash
Splash
Splash