Poika tempaisi kaupassa – vaihtoi kuvansa laitteiden taustakuvaksi

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialaisen elektroniikkaa myyvän liikkeen asiakkaat yllättyivät taannoin nuoren pojan tekemän pilan ansiosta. Kaikkien esillä olleiden älypuhelimien ja tablettien taustakuvaksi oli ilmestynyt samat kasvot.

Twitter-käyttäjä KK Camilla oli ostoksilla Saraiva Megastore -liikkeessä, kun hän huomasi lapsen tekemässä jotain myynnissä olleille puhelimille. Myöhemmin hän huomasi pojan vaihtaneen laitteiden taustakuviksi omat irvistelevät kasvonsa.

Buzzfeed-sivuston mukaan Camilla nauroi ja onnitteli poikaa työstään. Poika vastasi hänelle hermostuneella naurulla ja kiitoksella.

– En tiedä teistä, mutta minä olen löytänyt jo roolimallini vuodelle 2017, Camilla kertoi Twitterissä jaettuaan kuvia puhelimista.