Avioero muuttui likaiseksi – Robin Thickeä syytetään poikansa kurittamisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hittikappaleella Blurred Lines menestynyt Robin Thicke erosi vuonna 2014, kun miehen avioliitto näyttelijä Paula Pattonin kanssa kariutui. Sittemmin Thicke on löytänyt rinnalleen uuden kaunottaren, mutta nyt avioero on äitynyt likaiseksi. Kiistakapulakin on perinteinen, eli lapsen huoltajuus.

Splash

Patton vaatii yksinhuoltajuutta. Tuoreiden oikeuden asiakirjojen mukaan Paula Patton syyttää Robin Thickeä pariskunnan yhteisen lapsen fyysisestä kurittamisesta. Nyt jo kuusivuotias lapsi sai väitteiden mukaan nuorempana isältään ”kovia iskuja” paljaalle takapuolelle. Exän mukaan poptähtimies vaati häntä pitämään toimet salaisuutena. Näyttönä väitteistä Patton on liittänyt asiakirjoihin lastensuojelun lausunnon asiasta.

Eron jälkeen Robin Thicke aneli vaimoaan takaisin, mutta turhaan. Eron astuttua lopulta voimaan hän järjesti massiiviset avioerojuhlat asunnossaan Hollywoodissa. Paikalle oli kutsuttu muun muassa näyttelijät Tom Hardy, Leonardo DiCaprio ja Emile Hirsch. Miesnäyttelijöiden lisäksi paikalla oli myös tietenkin kauniita naisia ja malleja.