Twilight-komistuksen kuuma tyttöystävä bikineissä – on Carrie Fisherin tytär!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvasta tunnettu näyttelijä Taylor Lautner perusti juuri oman Instagram-tilin. Ilmeisesti fanit ovat odottaneet malttamattomina miehen ilmestymistä sosiaaliseen mediaan, koska Lautnerin kanava sai heti ensimmäisien tuntien aikana yli puoli miljoonaa seuraajaa.

Tänään Taylor Lautner julkaisi Instagramissa valokuvan, jossa poseeraa taustalla hänen tyttöystävänsä Billie Lourd. Neitokaista itseään ei kovin moni tunne, mutta hänen äitinsä ja isoäitinsä olivat näyttelijättäret Carrie Fisher ja Debbie Reynolds, jotka menehtyivät vuodenvaihteessa vain päivän välein.

Taylor Lautner kertoi Instagramiin tullessaan, että oli auttamattomasti myöhässä asian kanssa. Samalla hän kuitenkin totesi, että parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Lautner kuvasi ensimmäisenä julkaisunaan minuutin videon Adam Sandlerin ja David Spaden kanssa.

✌??✌?

A photo posted by Taylor Lautner (@taylorlautner) on

Merry Christmas Eve from Iron Man and Batgirl! ? @makenalautner

A photo posted by Taylor Lautner (@taylorlautner) on