Amerikkalaislehti ylistää Pete Parkkosta: ”Jodlaava seksijumala!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Pete Parkkonen nousi viime vuonna radioiden soittolistojen kärkinimien joukkoon ja varsinkin nuorten naiskuuntelijoiden suosikiksi. 26-vuotias komistus sai monien housut tutisemaan poseeraamalla äskettäin alastomana Kohta Sataa -nimisen singlensä musiikkivideolla.

Nyt kohuttu musiikkivideo on noteerattu näyttävästi myös maailmalla, kun huippusuosittu Dlisted-verkkomedia on kirjoittanut siitä artikkelin. Lehti viittaa alastomaan Parkkoseen myös antamalla hänelle tittelin ”Hot Slut of the Day” ja nimittämällä häntä jodlaavaksi seksijumalaksi.

– Pete Parkkonen sounds like the Finish version of Peter Parker and well, he will make ALL of your senses tingle with hot day-shift Chippendale’s dancer moves, fuck-me eyes, greasy nipples and luscious Fabio mane, lehti kirjoittaa ja mainitsee Peten tulleen tutuksi myös Idols-kilpailusta.

Pete Parkkonen julkaisi syksyllä Kohta Sataa -nimisen sinkun, jonka tarina kertoo melko suorasukaisesti kahden henkilön välisestä kemiasta ja intohimosta. Kappaleen sanoituksen miehinen ja itsevarma ote on saanut naiskuulijat sekaisin, ja vaikutusta tuntuisi vahvistavan nyt julkaistu musiikkivideo.

Pete Parkkonen julkaisi jo eilen hieman esimakua videostaan omalla Facebook-kanavallaan. Parkkonen kertoi videon yhteydessä: ”Huomenna annan Joululahjan ennakkoon!”. Viivi Huuskan ohjaamalla videolla Parkkonen on ilman paitaa ja hieroo lihaksikasta vartaloaan veden sataessa hänen päälleen. Nyt video on julkaistu.