Kylie Jenner loisti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kuopus Kylie Jenner osaa säväyttää punaisella matolla ja tietää jo hyvin millaisilla asuvalinnoilla kamerat saadaan laulamaan. Kylie Jennerin asut eivät koskaan ole turvallisia valintoja, ja tälläkin kerralla hän säväytti violetissa kaksiosaiselta näyttävässä iltapuvussa.

Kylie Jenner saapui tiistaina Los Angelesissa järjestettyyn Marie Claire Image Maker Awards -tapahtumaan. 19-vuotias tähti tuli punaiselle matolle valokuvattavaksi hyvin näyttävässä asussa, jonka suuret ihoa paljastavat aukot saivat iltamekon näyttämään kaksiosaiselta.

Violetti mekko oli Balmainin Resort 2017 -mallistosta. Mekossa oli näyttäviä röyhelöitä ja erikoiset leikkaukset, joiden ansiosta paljasta ihoa näkyi reisistä, selästä ja vatsasta. Kylie Jennerin kanssa poseeraamassa nähtiin myös Olivier Rousteing, joka on Balmain-muotitalon luova johtaja.

Splash
Splash
Splash
Splash