Rikokset piinaavat Kardashianin perhettä – nyt varas iski DASH-liikkeeseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian toipuu edelleen Pariisissa tapahtuneesta ryöstöstä, jossa naista uhattiin aseella. Uusi vuosi ei kuitenkaan ole alkanut sen rauhallisemmissa merkeissä sillä nyt Kardashianien omaan DASH-vaateliikkeeseen on iskenyt varas.

Kim Kardashianilla on jälleen uusi rikos käsiteltävänään kun hänen perheensä DASH-vaateliikkeeseen iskettiin vain hetki sen jälkeen kun Pariisin ryöstöstä epäillyt henkilöt pidätettiin. Melrose Avenuella sijaitsevassa vaateliikkeessä vieraili naishenkilö, joka varasti kasan vaatteita ja hajuvesiä.

Naisen saaliiksi lähteneiden vaatteiden ja hajuvesien arvoksi on arvioitu noin 1.600 dollaria. Nainen pakeni paikalta henkilöautolla eikä häntä ole vielä toistaiseksi TMZ-sivuston mukaan saatu kiinni. Nähtävästi uusi vuosi alkoi Kim Kardashianilla melko samanhenkisellä tavalla kun edellinen vuosi päättyi.