Sylvester Stallonen tytär pitsialusvaatteissa – seksikäs kaunotar

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijälegenda Sylvester Stallonen perheestä ei naiskauneutta puutu. 70-vuotiaan miehen perheeseen kuuluu kauniin Jennifer-vaimon lisäksi kolme tytärtä, joista varsinkin Sistine on kiinnittänyt monien huomion.

18-vuotias mallinuraa aloitteleva kaunotar oli nyt paljastavissa LOVE Magazine -lehden kuvauksissa, joihin kelpuutetaan enimmäkseen vain hyvin tunnettuja ja jo mallinurallaan ansioituneita malleja. Sistine näytti lehden Instagram-tilillä julkaistulla videolla kuitenkin sen, että hän on kiistelemättä hyvin ansainnut paikkansa muiden mallien joukossa.

Videolla Sistine keimailee itsevarmasti mustat hyvin seksikkäät pitsialusvaatteet yllään. Sylvester on aiemmin antanut siunauksensa tyttärensä uravalinnalle ja osoittanut tukevansa tytärtään matkalla menestykseen. Näin seksikkäitä videoita isän luulisi olevan kuitenkin hieman epämukavaa omasta tyttärestään katsoa.

? @sistinestallone ? by @douginglish @seanknight ? @marcjacobs

A video posted by LOVE MAGAZINE (@thelovemagazine) on