Khloe Kardashian hehkui onnea – parisuhde on edennyt uudelle tasolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloé Kardashian on entisen aviomiehensä Lamar Odomin jälkeen siirtynyt toiseen koripallon pelaajaan. Tällä kertaa kaunottaren haaviin on tarttunut Tristan Thompson, joka pelaa Cleveland Cavaliers -joukkueen riveissä.

32-vuotias Khloé ja 25-vuotias Tristan Thompson piilottelivat aluksi syyskuussa alkanutta suhdettaan, mutta nyt he ovat kuitenkin julkisesti hyvin rakastuneita. Khloé hehkui onnesta ollessaan James Cordenin vieraana The Late Late Show -keskusteluohjelmassa, jossa hän kertoi olevansa rakastunut.

Khloé kertoi nauru herkässä juontajalle olevansa todella onnellinen tällä hetkellä löydettyään itselleen rakkauden. Khloe kertoi, että heillä menee hyvin ja paljasti myös, että hän ja Tristan ovat jo kertoneet toisilleen rakastavansa toisiaan.