Pikkupoika koukussa imureihin – koko elämä pyörii siivousvälineiden ympärillä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Logan Haul rakastaa imuroimista yli kaiken. Pojan harrastuksesta on kasvanut vuosien saatossa bisnes, ja kodin imuroimisen lisäksi hän korjaa rikkinäisiä pölynimureita käyttökuntoon. Pojan vanhemmat tukevat addiktiota.

Logan Haulin sisarukset eivät välitä veljensä kovaäänisestä harrastuksesta, sillä nuori mies imuroi perheen kodin monta kertaa päivässä. Hänen äitinsä on parturikampaaja ja isänsä palomies, ja Logan käy myös molempien työpaikoilla imuroimassa. Kylän asukkaat tuntevat hänet imuripoikana.

Jossain vaiheessa tuttavat alkoivat lahjoittaa rikkinäisiä pölynimureita Loganille. Nyt näppärä koululainen osaa korjata kodinkoneita niin hyvin, että ihmiset tuovat pölynimureitaan hänelle säännöllisesti kunnostettavaksi. Loganilla itsellään on yli sata imuria ja hänet esitellään TLC-televisiokanavalla esitettävässä My Kid’s Obsession -sarjassa.