Poliisi auttoi alastonta naista – varastikin poliisin auton!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poliisin virka-asussa kiinni olevaan pieneen kameraan tallentui erikoinen tilanne, jossa poliisi pysähtyi auttamaan kadulla alasti kävelevää naista. Nainen ei kuitenkaan ollut pulassa niin kuin hän esitti vaan hän oli aikeissa varastaa poliisin auton.

Maricopa County -poliisilaitoksen julkaisemalla videolla nähdään tilanne, jossa poliisi huomaa huoltoaseman pihalla kävelevän alastoman naisen. Poliisi pysähtyy ja kysyy naisen vointia, jolloin nainen kertoo poliisille, että hänet on raiskattu. Poliisi yrittää avuliaasti alkaa etsimään naiselle autonsa takapenkiltä vilttiä, jolloin tapahtuukin yllättävä käänne.

Ennen kuin poliisi ehtii huomatakaan, nainen on jo kavunnut kuskin paikalle ja alkaa kaasuttamaan tiehensä poliisiautolla. Tällä hetkellä poliisi on saanut heitä huijanneen Luna-nimisen naisen kiinni. Luna on puolustanut itseään kertomalla, että hän oli rikoshetkellä pahojen henkien riivaamana.