Rokotettavat sumopainijat kiemurtelivat kivusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sumo on japanilainen perinnelaji, jossa kamppaillaan pyöreässä kehässä. Sumopainijoiden elämä on tarkkaan säädeltyä, ja he noudattavat erityistä ruokavaliota pitääkseen painonsa korkealla. Sumo on tekniikka- ja voimalaji.

Nyt netissä leviää sumopainijoiden kuvia, kun he ovat ottaneet influenssarokotuksia. Kuvien perusteella voisi sanoa, että kamppailulajia harrastavilta miehiltä revitään raajoja irti. Todellisuudessa aikamiehet irvistelevät kivuliaan näköisesti tavallisten rokotusten takia, RocketNews24-sivusto uutisoi.

Japanilainen isojen ihmisten kamppailulaji, eli sumopaini, on hurjaa katseltavaa, kun suurikokoiset ja liki alastomat nutturapäät mittelöivät paremmuudestaan tatamilla. Sumopainijoiden rokotuskuvat on julkaistu japanilaisella sumopainijoiden liiton Twitter-sivulla.