Asu petti pahasti! Poptähti hyppi rinnat paljaana esiintymislavalla

Ohhoh! Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähtien esiintymisasut ovat muuttuneet nykypäivänä yhä pienemmiksi narukokonaisuuksiksi, jotka hädin tuskin peittävät kriittisimpiäkään paikkoja. Hyvänä esimerkkinä on Miley Cyrus, joka on esiintynyt viime vuosina likimain alasti faniensa edessä.

Serbialaisen popsensaatio Milica Pavlovicin esiintymisestä kuvattu video on noussut viraalihitiksi. Nainen ei nimittäin huomannut, että hänen esiintymisasunsa etumus valahtaa rintojen alle kesken ohjelmanumeron. Neitokainen jatkaa laulamista ja tanssimista rinnat paljaana yleisön edessä.

Nainen tehostaa show’taan pomppuliikkeillä, eikä edes silloin huomaa, että yleisö ei todennäköisesti näe tai kuule muuta kuin valtoimenaan hyllyvän poven. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun naislaulaja vilauttelee rintojaan. 80-luvulla maailmanmaineeseen noussut Sabrina ja suomalainen tähti Kikka ovat ainakin artisteja, joiden nännit ovat vilahdelleet musiikkivideoilla.

?

A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

✌ Style @krisstina1 ??

A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

?

A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Uusimmat