Suora nettilähetys käynnissä: HesaÄijä mentoroi artistilupausta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suorana lähetyksenä verkossa juuri parhaillaan esitettävässä UnelmaKiihdyttämö-realitysarjassa nähdään platinaa myynyt HesaÄijä, eli Marios Kleovoulou, joka mentoroi DJ Olli Saarenpäätä. Eilen illalla alkanut livelähetys jatkuu tänään iltaan saakka Somanen-verkkopalvelussa.

Jokaisessa UnelmaKiihdyttämön kahdeksassa jaksossa seurataan 24 tunnin ajan kahdeksan nuoren matkaa kohti musiikillista unelmaa. Matkalla nuoria tukevat artistimentorit, jotka jakavat oman ammatillisen osaamisensa sekä elämänkokemuksensa nuorten kanssa.

UnelmaKiihdyttämössä nuoret pääsevät kokeilemaan kykyjään ja tuottavat yhdessä mentorin kanssa oman julkaistavan biisinsä. HesaÄijän lisäksi mentoreina nähdään ensimmäisellä tuotantokaudella esimerkiksi Irina, Arttu Wiskari, Aki Tykki ja Pertti Neumann. Tuotannosta kuvattava kahdeksanosainen sarja nähdään myöhemmin televisiossa.