Kunnianosoitus Obamalle – juontajan videokooste saa hymyn huulille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja Ellen DeGeneres halusi muistaa presidetti Barack Obaman viimeistä päivää virassaan hauskalla videokoosteella, jossa nähdään monia Barack ja Michelle Obaman hetkiä juontajan seurassa. Videolla Barack Obama tanssii ja Michelle heittäytyy DeGeneresin kanssa punnerruskilpailuun.

Ellen DeGeneres halusi henkilökohtaisesti kiittää presidenttiä siitä mitä hän on tehnyt koko Yhdysvaltojen vuoksi ja homoseksuaalisten ihmisten hyväksi. DeGeneres herkistyi sanoessaan, että Obaman ansiosta hän ja hänen vaimonsa Portia De Rossi saavat elää laillisesti avioparina.

Ellen DeGeneres lisäsi vielä, että Obaman rohkeus ja myötätuntoisuus edistivät tasa-arvoisuutta kaikkien kohdalla. Barack Obama vei tärkeitä asioita juontajan mielestä eteenpäin miehen kahdeksan vuoden presidenttikauden aikana enemmän kuin juontaja olisi voinut ikinä unelmoidakaan.