Pienet nännit vuoden 2017 kauneustrendi – kirurgit ovat jo töissä!

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuoden aikana rinnat olivat isosti näkyvillä katumuodissa. Monet näyttelijätähdet, muusikot ja mallit nähtiin astelemassa katuja tai juhlimassa yöelämässä sellaisessa asussa, josta näkyi kokonaan läpi rintojen muoto ja nännit.

Kauneuskirurgien mukaan trendi on vielä vahvemmin esillä vuonna 2017, jolloin ihmiset alkavat kiinnittämään huomiota entistä enemmän myös siihen miltä vaatteen alta läpi näkyvät rinnat näyttävät. Kirurgien mukaan ensi vuoden kuumin kauneuskirurginen leikkaustrendi tulee olemaan pieni operaatio, joka tehdään nänneille.

Yleisesti rintojen ja nännien kohdalla kauneusihanne on se, että nännit ovat kovat, törröttävät ulospäin ja ovat sekä nännien että nännipihan koon puolesta mahdollisimman pienet ja sirot. Tällaisia nännejä kaikilla naisilla ei tietenkään luonnostaan ole, minkä vuoksi naiset hakeutuvatkin yhä useammin kauneuskirurgisiin toimenpiteisiin saadakseen kauniimmat nännit.

Independent-lehden mukaan The Plastic Surgery Group on kertonut, että jo viime vuonna nännileikkausten kysyntä nousi 30 prosenttia. Myös tutkimusten pohjalta on huomattu, että ihmisten silmää miellyttää enemmän pienet nännit, joita pidettiin yleisesti huomattavan paljon viehättävämpinä kuin suuria nännejä.