Tubettaja kuvasi itseään laskemassa sataan tuhanteen – videosta viraalihitti

Nettivideot · Tim Isokivi

Lähes mikä tahansa video voi nousta viraalihitin asemaan vuonna 2017. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii yhdysvaltalaisen tubettajan video, jossa hän laskee sataan tuhanteen.

Youtube-käyttäjä MrBeastin video kestää lähes 24 tuntia, joskin materiaalia kertyi yhteensä 40 tunnin verran. Se on kerännyt muutamien päivien aikana yli 6.8 miljoonaa näyttökertaa. Harva heistä on tosin todennäköisesti katsonut videota kokonaan.

MrBeast kertoo toteuttaneensa tempauksen koska hänellä oli tylsää. Tubettajan mukaan hän ei ole koskaan kiduttanut itseään yhtä pahasti, kuin videota tehdessään. Parhaillaan MrBeast kysee Twitterissä, pitäisikö hänen seuraavaksi laskea kahteensataan tuhanteen vai kenties sadasta tuhannesta alaspäin nollaan.