Meemitkin voivat muodostua ongelmaksi – mies jäi koukkuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Soosiaalista mediaa ahkerasti käyttäville ihmisille internetissä leviävät ilmiöt eli meemit tulevat hyvin tutuiksi. Meemit ovat yleensä sarkasmilla ja huumorilla kyllästettyjä kuvia tilanteista ja asioista, jotka ovat juuri sillä hetkellä isoimman uutisoinnin ja huomion kohteena.

Moni tietää ystäväpiirissään ne muutamat ihmiset, jotka tuntuvat olevan koukussa meemeihin. Osa ihmisistä tekee itse meemejä ja rakastaa hyvien ja hauskojen meemien etsimistä, löytämistä ja levittämistä eteenpäin. Nyt videolla nähdään pariskunta, jonka toinen osapuoli on jäänyt koukkuun meemeihin.

Unilad-sivuston julkaisemassa sketsissä nähdään pariskunta, joiden ongelmat johtuvat lähinnä siitä, että mies on koukussa meemeihin. Mies katsoo nykyään enemmän meemejä kuin omaa tyttöystäväänsä, mikä on alkanut rasittamaan suhdetta. Joinain päivänä mies myös kommunikoi pelkkien meemien avulla läheisilleen.